Jack Russell Terriër

Boomer is acht weken zwanger...

Boomer is acht weken zwanger, maar voor een  partijtje spelen met de bal is ze altijd te vinden!Op de afbeelding rechts is onze Jack Russel Terrir welgeteld acht weken zwanger van een ongetwijfeld prachtig nestje pups. Ze heeft het al wat lastiger, dat merk ik aan haar manier van lopen (al helemaal niet meer zo energiek en beweeglijk als vroeger) en aan de rare kreungeluidjes die ze maakt. Ze is soms ook wat onrustig, dan loopt ze voortdurend rond, even neerliggen op de frisse grond, dan weer gaan rechtstaan, even in de werpkist, dan weer bij baasje, ...
Ze weigert haar 'gewone' koekjes op te eten, alleen puppy voeding speelt ze gretig naar binnen.

Pups van onze Jack Russel zijn verwacht voor 17 maart 2007!

Boomer in haar werpkistDe pups van Jack Russel Boomer zullen nu zeker niet lang meer op zich laten wachten. In principe is zij uitgerekend voor zaterdag 17 maart. Natuurlijk kunnen de pups ook enkele dagen eerder of later geboren worden.
Op de foto links ligt Jack Russel Boomer in haar werpkist. We hebben deze gewoon in de woonkamer geplaatst, zodat ze altijd dicht bij ons in de buurt is.
Ondertussen heb ik haar ongeboren pups ook al kunnen voelen spartelen als ik mijn hand zachtjes op haar buik leg en soms kan je ze zelfs zien bewegen onder haar huid. Echt fantastisch om die kleine Jack Russels zo te mogen zien!

De Jack Russel pups zijn geboren op 13 maart 2007!

Joepie, vier gezonde Jack Russell pups zijn geboren op 13 maart 2007 van onze Boomer!


Disclaimer & privacybeleid